Pics Maldiverna del 2

Här kommer nästa inlägg med ett gäng bilder som får summera resan. Alla bilder där jag surfat har ju Matilda som gjorde ett grymt jobb, inte lätt att vara fotograf åt någon som är uppe och kör 2-3 ggr i timmen. Sedan dom sista 3 bilder är tagna av Richard Kotch, en kille som har hand om surfstället på resorten och är sjukt duktig fotograf i vattnet. Dom körde ett koncept där dom fota alla gäster så gott det gick, hemma på brytet och ute med båtturerna, med vattenhus och seriösa grejer. Bra grej för gästerna då surfbilder typ är det svåraste att få till, då man sällan ser vågen tillräckligt nära. När jag dock skulle hämta ut mina bilder så sa dom, ”vi fick känslan att du inte ville bli fotat så mkt eftersom ni fota en hel del själva”, tror dock det berodde på att väldigt många drog sig till killen med vattenhuset i vattnet medan jag hellre försökte hitta en mer ledig spot på lineupen utan trängsel, haha. Fick dock några fina bilder med mig hem. Ni ser dom längst ner.
F23B8430

DSC06796
På väg mot morgonträning, vi fick ndå till några ok pass under tiden, så helt vila var det inte.
DSC06849
Som denna morgon intervaller på fotbollsplan, vilket dom hade en mitt på ön. Även om klockan bara var 09 så var det mördande varmt.
DSC06817

DSC06602
Tjejen som älskar att sova, men alltid säger att hon läst när man frågar… Ni kan ju bedöma själva vilket som är rätt.
F23B8982
En bättre position, läs eller sov, hmm nog snarare det senare;)
F23B8481
Inte för att det blev så mkt tid över till att läsa för egen del, men några rader men en espresso vid sidan av dig inför en begynnande solnedgång är inte del.
F23B8501
Storslagen vy måste man ändå säga
F23B8523
Haha mkt lika bilder nu, men detta är ju motsvarigheten, soluppgång vid strax innan 06 tiden. Jag tror fasen jag tycker soluppgång är ännu mer nice.
F23B8533
Liksom sitta här och spana ut över vattnet.
F23B8580
Detta är dock något jag inte uppskattar. Såg denna ormliknande varelse slingra sig runt huset, me visa sig vara en muränna om man ska tro localsen. Ändå inte uppskattat.
P1250833
Lunch och bättre häng på Lohis.
F23B8997
Här var den uppgraderade restaurangen jag skrev om i förra inlägget.
F23B8987
Kvällsmagi
P1250783
Redo för surf.
DSC06715
Matilda som kriga till sig en fin våg, kanske inte helt i balans men ändå starkt att komma upp och få sig en åktur.
F23B8775
Två fina bilder på mig som Matilda knäppte.
F23B9017
Denna är nog favoriten från resan, första där jag ser ut att ha lite skön stil och inte står som som en bredbent hmmm jag vet inte vad på brädan.
©Richard_Kotch_ AL0U4259
Och här kommer 4 bilder ©Richard_Kotch tog. Detta är resans sista våg, där jag fick mig en rejäll åktu. Trots sjuk snabb våg lyckades jag klara mig igenom hela sektionen på 100m.
©Richard_Kotch_ AL0U4291
Här samma våg halvvägs in.
©Richard_Kotch_ AL0U6934
Och dessa två från en av första dagarna på Ninjas, grannbrytet och en fin högervåg. Betydligt lättare med höger för egen del.
©Richard_Kotch_ AL0U7265