Rivstart med sommarträning

Är som sagt tillbaka till Stockholm nu och sitter med värkande ben och skriver detta. Har nu i måndags dragit igång med sommarträningen på allvar med Andreas och gänget. Så nu är det fullt fokus på det nästan hela Juni och Juli. Känner mig sjukt taggad att köra på stenhårt men framför allt ha en kul träningssommar då det blir bra häng på passen. Vi är typ samma som kör, några nyförvärv.

Igår var det ett tyngre benpass som fick kicka igång efter semestern och ikväll var vi i Hammarbybacken och hade en trevlig kväll men som kommer kännas, haha. Dags att sova så man orkar upp till morgondagens 08 pass.

DSC06910
Alltså, hur snabba är inte dessa. Sjukt sköna att ha i backen, blir bra drag i vändningarna.
DSC06906
En skönare eftermiddag i solen i väntan på kvällspasset i backen. Backen är ju dom tyngsta passen, men också roliga på ett konstigt sätt.
DSC06899
Måste ge creed till Matilda för den här goda middagen. Om jag bara kunnat lägga upp den något snyggare så kanske den sett lika god ut som den var.

Premiärdag summer 2016 from Mattias Hargin on Vimeo.

Hammarby backen 1 from Mattias Hargin on Vimeo.