Gävle tur och retur

Sitter och laddar för att dra på träningsskorna och röra oss ut mot Vasaparken, har ett pass där runt 10-tiden, men vet inte riktigt vad. Får sällan veta i förväg vad som står på schemat, vilket är ganska skönt och man inte behöver fundera på.

Igår efter träningen hoppa jag på tåget upp mot Gävle och gjorde en rolig grej. Jag var faktiskt uppe och hämta ut en ny bil på Bil Metro, en Q7:a. Jag kände det var läge att byta ut BMW:n och X6:an, vilket är en bil jag har varit sjukt nöjd, så valde mellan nya X6:a eller Q7:an, men det slutade upp med den senare. Kände det kunde vara kul att köra Audi även privat, då Audi stöttar landslaget på ett så grymt sätt.

Jag har bara hämtat ut en ny bil tidigare, min första som var en Audi A5:a. Porschen, Maseratin och BMW har alla varit begagnade dryga året. Så försökte njuta igår, för det är inte säkert man gör så många gånger till. Lukten av ny bil, finns det något bättre, hahah.

Nu ska jag plugga på handboken. Bilarna börjar bli lite väl high tech alltså, tusen smarta funktioner att lära.
DSC06938
Jag kommer låta bortskämd att skriva detta, vilket jag INTE är, men inte varje dag jag åker tåg så var förvånad hur smidigt och skönt det var upp till Gävle. Snabbare än man kör lagligt, haha.
DSC06939
Här är den, jag kör vidare på att typ bara ägt vita bilar. Tack Bil Metro för grym och snabb hjälp.
DSC06943
Om ni ser på framrutan så är den blöt, jag blev tvungen att dra en snabb tvätt så fort jag kom till Sthlm. Var insektsattack delux på vägen, så fick ont i magen att se bilen bli smutsig direkt.
DSC06908
Vidare till en anna grej. Nu undrar ni varför jag visar denna bild… Men det är så här att precis innan Maldiverna när jag kom från Monaco så råkade jag slänga in min hårddisk med bildbackup i tvättmaskinen. Hade gömt den i smutstvätten på resan vilket jag glömde bort helt. Känslan när jag öppna ooh såg detta gjorde ont, för jag visste att det fanns drygt 2-3års bilder som endast låg där och som jag inte ville bli av med.
DSC06353-2
Efter att ha ringt och undersökt vad det skulle kosta att rädda/återställa hårddisken från vattenskada om det än var möjligt visa det sig landa mellan 15-20,000SEK. Så jag blev tvungen att chansa och testa den i datorn innan jag skicka in den. Trot eller ej, men den funkade trots 1,5h i tvättmaskinen och jag har nu efter resan kunnat rädda allt som var viktigt och har nu backup på fler ställen. Så jag kan bara buga och bocka åt kvalitén på Lacie rugged som dom säger ska vara stöttålig och tydligen även vattentålig. Detta är verkligen inte sponsrat utan jag vill bara dela med mig av mitt produkttest 5.0, och tipsa om dessa för er som behöver det där lilla extra;)