Snabbhet

Dagarna och träningspassen rullar på, känns som jag börjar komma in i träningen ganska bra nu, inte helt slut under eftermiddagarna likt förra veckan då jag helst bara ville gå och dö på soffan efter lunch. Jag skulle dock ljuga om jag inte skrev att det är svårt att hitta en kroppsdel som inte har någon träningsvärk när vi nu går in i slutet av veckan, haha så helt fräsch är jag inte.

Idag var vi ute i parken igen och körde en hel del snabbhetsövningar, några ni ser nedan där vi använda gummiband men annars en hel del andra ruscher korta som långa utan band med en hel del flås i det hela.

Snabbhet from Mattias Hargin on Vimeo.

Jag är lite ledsen för kvaliten jag bjuder på, men här har ni liten inblick från passet. Jag sitter och funderar på att jag nog borde försöka filma lite liks som förra sommaren så ni kan få lite bättre filmer. Tar dock lite tid att styra och fixa med, men kanske borde fixa det.
Puls 2
Dagens pass på pulsklockan där ni ser hur pulsen jobbar en hel del upp och ned. Man luras lite av min låga puls, då ni säkert inte tycker det där ser särskilt jobbigt ut. Men ni får kolla mer på procenten. Men dagens pass var inte heller jobbigast för hjärtat.
puls
Liknande kurva från igår där vi körde igenom ett pass med fokus på överkroppen.
DSC07076
Sedan måste jag visa denna middag från igår, en hemmagjord bibimbap. Lite annorlunda och enklare ingredienser men riktigt fin.