Rörlighet

Ännu en vecka slutförd, vi körde ett lättare rörlighetspass som det brukar se ut på fredagar. Jag var sedan förbi hos Sanna, en av våra landslagsnaprapater som jobbar på Spinex vid Hötorget. Vi jobba bara igenom benen och vader för att släppa på lite spänningar fram mot knäna. Så skönt, varför gör man inte det oftare. Nu är jag just på väg att springa iväg för en inflyttningsfest hos några kompisar, blir dock en lugn kväll. Kroppen skriker efter vila, inte alcohol.
P1260016
Jag och Matilda försöker undvika att äta allt för mycket pasta/gluten nu under sommaren när vi tränar hårt men då och då måste man ju få synda lite. Som igår kväll då vi drog fram den klassiska färnkålpastan som hennes syrra lärt oss. Blanda bästa pastan med färnkål som stekts med vitlök. Pressad på citron och värme med lite creme fraiche på slutet. Blanda pastan med allt detta och tillsätt ruccola. Vi toppa det hela med lite parmesan, pinjenötter och tomater och körde en fänkålssalami till.
P1260017
Detta var annars dagens händelse. Jag var sen till min tid på Spinex, så blev tvungen att parka halvt på en lastplats. Kanske inte det snyggaste draget, men nu gjorde jag det och skäms lite… När jag kom tillbaka var jag inparkerad och jag såg en kille som höll på att lasta ut. Så jag satte mig i bilen och lyssna musik 10min innan jag gick ut och fråga om han var klar snart eller kunde tänka sig att släppa ut mig. Då såg jag att han bara satt och chilla på flaket och var klar, dock var meningen att stäng in mig och han gav som svar att han inte tänkt flytta sig närmsta 45min. Någon regel om rast hit och dit, då han nämnde lagen bla bla bla. Så jag erbjöd mig att flytta lastbilen 10-15m så jag skulle kunna ta mig ut utan att han bröt mot lagen. Det var dock inte intressant. Jag orkade inte ens bli arg utan skratta bara mot honom hela tiden, för jagvar ju medveten att jag gjort fel, men ändå väldigt barnsligt gjort. Jag är dock fel person att jävlas med den metoden mot, då jag har har ganska mkt ledig tid, träningen var ju gjord för dagen liksom. Så jag kunde bara glatt sätta mig och hugga en espresso på stället bredvid och vänta tills en bil bakom mig flytta och jag kunde ta mig ut. Lastkillen såg då mindre glad ut när jag kom ut… Jag har ibland väldigt kort stubin, men person som håller på så här är jag glad att jag inte ödsla någon extra energi på utan bara kunde ge ett leende tillbaka till. Hade till och med en P-vakt som var supersnäll och försökte övertala honom att flytta sig, men han vägra. Vad lär jag mig av detta… Jo at jag ska åka tillbaka och ta hans plats hela nästa vecka också, samma tid, det hade ju varit episk sätt att ge igen på, hahha.
P1260019
Möttes av denna present när jag väl fick komma hem.
P1260020
NOCCO leverera ettt kitt med sommarens nya smaker, där framför allt Tropical sticker ut och nog kommer passa perfekt för sommaren. Dom andra är en uppdaterad/förbättring av Citron/Lime och en Fokus utan BCAA.
P1260024
För att stilla hungern något nu smällde jag just en shake. Kör hårt på Holistics ekologiska Hampaprotein nu, skönt att inte ha massa onödiga tillsatser i.