Tunga redskap

Var hyfsat taggad inför kvällen svenska em-premiär, men kändes inte riktigt som matchen kom upp i den nivå man hade hoppats på. Dock kul att det är igång och man får fortsätta drömma litet tag till. Nu är klockan 21.30 och jag håller på att slockna av trötthet, orkar typ inte se klart Belgien-Italien även om jag skulle vilja om jag ska orka upp och vara tillräckligt utvilad till imorn bitti när klockan ringer vid 06.30.

Körde slut benen ganska bra idag under förmiddagens pass. Vi har uppgraderat lite redskap och har nu en 35kg boll och 45-50 kg rulle att leka med under passen. Otympliga och osköna grejer att hålla i men det blir jobbigt och fint, se bilder nedan.
P1260043
Just det om ni undrar hur helgen såg ut så var det ganska lika jämfört med förra, båtkörning.
P1260061
Gillar cruisa runt i skärgården och nu var vi på besök hos Pelle och Christine för en kaffe.
F23B9219
Apropå kaffe, måste visa våra coola underlägg.
F23B9221
Jag och Matilda fick i bröllopspresent av några kompisar, läderunderlägg med vår logga instansad, riktigt fina.
IMG_4005
Dagens redskap. Till vänster en 35kg boll och som tillsammans med viktvästen blir ganska skapligt vikt, biceps får i alla fall känna av att hålla i. Här har jag tröttnat i händerna och gått över till låsgreppet. Tillhäger 45 eööer 50kg säcken, som också är rätt otymplig och jobbig att hålla upp men gör ett fint jobb.
P1260091
Till ett något skönare läge, lunch i solen på en brygga.
P1260090
Plcoka med mig en sallad och avnjöt ute, inte helt fel.
P1260103
Mötte sedan upp med Matilda som varit på möten. Vi tog en kaffe nere på heymarket, nya scandix. Coolt bygge och även grym lunch som jag kan tipsa om. Käka där förra veckan. Inte så stora portioner, men väldigt gott.
P1260108
Annars så överkonsumerar jag Reload lite väl. Var där andra gången på eftermiddagen för att plocka med en Acaibowl som mellanmål. Men med deras app kan jag inte motstå, så sjukt enkelt, beställa och betala och sedan bara svänga förbi och plocka på vägen. Utan att behöva vänta.