Överkroppscirkel

Körde ett riktigt jobbigt överkroppspass idag, eller överkropp och överkropp, fokus låg väl där men hela kroppen fick jobba. Körde en cirkel med 7 övningar där vi körde 1 min per övning med 15 sec vila och sedan 2 varv. Sedan finjustera det lite och körde på två varv till. Så totalt blev det 28 min väldigt aktivt jobb med mkt hög puls, så en skön genomkörare. Hade tänkt visa pulskurvan och skryta lite hur hårt det var, men pulsklockan dog/hängde sig under passen så finns tyvärr ingen data, så nu är det väl ingen som tror mig här, haha.
P1260111
En av övningarna, utfall och plocka upp 20kg vipern och greppa runt den och inte i handtagen.
P1260113

P1260119
Snabba fötter runt konen och kast med bollen in i väggen på varje sida.
P1260120
Vevning med repen samtidigt med lite utfall och andra rörelser för benen.
P1260124
Sedan ser ni två till där jag och Helena kör i bakgrunden av Matilda, drag och tryck.