Morgonstund

Jag har oftast ganska lätt att gå upp på morgonen, mest för att jag alltid går upp direlt alarmet ringer, inte ge något utrymme att känna efter. Därför går jag oftast upp rätt tidigt för att ha lugn och ro på morgonen men också för att låta kroppen hinna vakna till liv innan passet börjar vid 08. Idag när klockan ringde 06.10 så var det dock en rejäll käftsmäll, jag släppa mig ur sängen bort mot toan där ag blev sittande 5min innan jag orka mig vidare till nästa steg som blev soffan och jag samla kraft 5min innan jag orka slå på nyhetsmorgon och sedan börja fixa frukost. Då Matilda är lite mer morgontrött så får jag oftast styra mest på morgonen och laga frukost. Nu när vi dock kör smoothie så är det lite på hennes bord, så då får jag nöja mig med äta några ägg, njuta av någon kopp kaffe innan jag lite slöt på soffan får en smoothie när hon väl kommer upp. Jag ligger dock på plus på frukostkontot så inget jag behöver ha dålit samvete för.
DSC07079
En något tyngre morgon, sjukt trött. Kände mig typ uttorkad och att jag inte fått i mig tillräckligt med mat kvällen innan, så kände mig bara tom och helt slut.
P1260140
Sedan var det utomhuspass som gällde idag, Vasaparken. Så skönt att kunna hänga ut där i morgonsolen.
P1260148
På väg hem ikväll, sån där kväll man blir ganska kär i Stockholm.
P1260150