Våga vila

När man kör riktigt hård träning så krävs det ju att man ser till att man vilar ordentligt för att återhämta sig på bästa sätt till nästa dag. Jag tillsammans med Matilda har dock lite svårt att lägga oss på soffan och bara chilla för att vila, utan det är alltid någonting som händer. Om det inte är något möte så är det alltid något som måste fixas på stan, samtidigt som man vill ta vara på sommaren och hitta på aktiviteter ute i solen.

Jag kände dock härom dagen att det var läge att dra i handbromsen lite om jag vill att träningen ska ta så pass mycket som jag vill, så nu är målet att chilla betydligt mer, stänga ner mailen och bara ta semester hade varit något. Dock kommer ju Juli snart och då lär väl man ändå inte få några mail.
Idag var jag dock bättre. Utöver en behandling och långlunch så låg jag idag på soffan kolla fotboll och slösurfa på datorn, vilket man låter sig göra när det spöregnar ute som idag. Men detta är något jag måste se till att tänka på, våga vila mer, för träningen är ändå prio.
P1260156
Detta är en bild som sammanfattar hänget efter träningen ganska bra. Vi sätter oss alltid uppe i repan på Nordic Wellnes, snackar skit 30-40 m samtidigt som vi njuter av en kaffe, shake och en Nocco. Bästa tiden på dagen, man är slut som fan och just klar med träningen samtidigt som klockan typ bara är runt 10.
Flowcode
Här är en riktigt spännande grej som Matilda tillsammans med hennes mental tränare Cecilia precis har lanserat. 3 Sep ska dom ha en workshop där hon och Cecilia berättar och delar med sig av sine erfarenheter från deras två skilda perspektiv…. Gå in här och läs mer, och se till att boka din plats då dom är begränsade.
P1260162
Men om man tränar stenhårt och sedan jobba hårt hela eftermiddagarna, som med det jag nämnde ovan, då blir man ganska trött på kvällarna. Så ingen fotboll för Matilda idag;)
F23B9213
Här är en kvällsfika värd en bild. I söndags gjorde vi bananpannkakor med chiasylt, kokosgrädde och färska bär, WOW va goda dom blev.