Soffhäng

Jag skrev det i veckan, men hur skönt är det inte när det typ som idag spöregnar ute och det är ett pågående fotbolls-EM på tv. Skönt att bara ligga i soffan och följa sändningarna under hela dagen.

Ikväll har jag dock middag med ett gäng polare inplanerad, vi ska till Punk Royale vilket är ett ställe jag läst en hel del gott om. Så ska bli kul och intressant att testa på.
P1260182
Känslan att stämpla in till helgen. Var ju nån jävel som blockerat hissen, så blev tvungen att gå upp med min något mindre pigga kropp, inte ok;) Vi hade som vanligt dock en lugn och skön fredag med rörlighet, följt av en behandling som kanske inte var så skön men väldigt bra och behövlig.
P1260163
Jag och Matilda gick sedan till Matdistriktet och tryckte en fin lunch för att fylla på depoerna. Distriktet har grym mat, kan dock lätt bli dyrt då dom väger tallriken. Men tipset är att köpa deras 10-klippkort då landar man på 110 sek per måltid och kan lasta så mycket tallriken klarar av eller du har samvete för.
P1260188
Då jag oftast delar med mig av hur nyttigt jag äter måste jag bjussa på denna när man trillar ditt också. Blev tipsad om en sjukt god lakrits av en kompis under veckan och lakrits är min favorit. Så igår eftermiddag blev jag bara tvungen att smyga in och handla några… Jag kan meddela att den var så god som den sagts innan.
DSC07116
Nu sitter jag och kollar fotboll, Belgien-Irland och ger lite kärlek till fötterna i form av lite rullning med boll under.
DSC07083
Hitta denna på Urban Deli härom veckan och tog en även en idag. Blev bara tvungen att testa då det typ är varning om stora mängder ingefära det är i. Även hon i kassan varna mig ”bara så du vet är den riktigt stark”, så jag svara ”det är lugnt, det är det jag vill ha”. Vilket fall, det var fasen bra drag på denna, typ så jag reflexmässigt sa högt ”fan den var ju stark den här”… Så tips om ni behöver liten trysch shoot för att piggna till liv.