Middag med extra allt

Som jag skrev var jag ju med ett gäng polare på Punk Royale på middag i lördags. Det var fasen ett av dom bättre restaurangbesök jag haft i Stockholm, i kombination med maten som serverades och känsla på stället. Sjukt avslappnad stämning och med en avsmakningsmeny där alla av de 15 rätterna överraskade och stod ut på sitt egna sätt. Det bjöds även på en hel del dryck längs kvällen gång, så blev en sjukt rolig kväll. Så jag kan bara säga, samla ihop ett skönt gäng och boka ett bord så fort ni får chansen.
IMG_4103
Här är 4 sjukt oskarpa och oklara bilder som summera kvällen på ett dåligt sätt, men det jag har att tillgå. Från vänster, fick ett paraply att hålla då det vankades paraplydrinkar till efterrätt, kom inflygande en hästmask som gjorde succe vid bordet, låg ett plockepinn som användes flitigt under kvällen och en oklar rätt någonstans i mitten där dom fimpa aska från en cigg över rätten, dock sjukt god.
DSC07131
I söndags var det sedan dags efter typ 6-7års frånvaro, att damma fram golfklubborna och slå lite igen. Jag ska nämligen ner på en kompis-golfturnering nästa helg i Göteborg så jag kände det var läge att känna på svingen.
DSC07151
Här är två bilder som jag tyckte var rätt intressanta, när jag titta neråt gatan var det sjukt mörka moln.
DSC07154
Och om jag vände mig åt andra hållet såg det ganska så annorlunda ut.
DSC07161
Två syrror på väg hem från morgonens träning, Matilda och Helena.
DSC07167
Ny laddning med dryck så man orkar med veckan;)