Svettig cirkel

Idag hade vi en sån där skön, jobbig och extremt svettig cirkel igen, likt den jag skrev om förra veckan. Det var typ den som knäckte mig och gjorde så jag höll på att vägga förra veckan. Så får väl se hur jag mår imorn, idag kändes jag dock snäppet starkare jämfört med förra veckan så tror det ska vara bättre, men man ska aldrig ropa hej.

Cirkeln var inte den samma, men den hade sina likheter. Ni ser lite smakprover nedan. Var dock samma tid som, 1min per övning a 7 övningar, sedan 2 varv innan vi fick vila och sedan klev på det hela igen med två nya rundor.

Även om det är ett stort krig så älskar jag känslan att ligga på gränsen och få slita så hårt, jobba lite på pannbenet att försöka pressa det där sista även fast man egentligen inte orkar.
P1260192
När man drar gång med träningen så tidigt är det svårt att hinna ge tid att rulla igång, men Jag och MAtilda vi försöker se till att vara där 7.30 så har man 30 min till att rulla/mjuka upp, få en lättare behandling av Andreas innan vi 08 böjar värma upp tillsammans och sedan dra igång.
P1260195
3 olika bollar och storlekar för att komma åt på olika sätt.
P1260204
Jag och Helena lite halvt svettiga snackar igenom passet.
P1260210
Jag fick sedan Helena och Matilda att köra några sekunder till för att kunna visa bilder här. Så här är två övningar. Från sida till sida med vipern och utall och ”slag” med lilla vipern i olika längder.
P1260231
Repkörning och sedan korta steg och rotationer sida sida för mage/rygg, lätt böjd framåt.
P1260233
Sedan skulle jag in och spexa för att visa vad vi gjorde här, löpning upp och ner i salen med vipern… Dock ville jag för mycket och jag var tröttare än jag trodde, så när jag väl spände upp allt fullt orkar jag inte hålla i tillbaka.
P1260234
Vilket resultera i ett sjukt flyg bakåt helt handlöst
P1260235
Där jag gled en bra bit bort innan det tog stopp, hahah, rätt så rolig och bra spiken i kistan för passet. Där fick det vara nog.