Golfrunda

Direkt efter morgonens träning, tog jag en snabb dusch och hoppa sedan ut mot bilen ut mot Ingarö. Hade en golfrunda!!!, inbokad med två polare. Fick mersmak efter härom dagen eller läs, jag måste förbereda mig något bättre inför nästa helgs golftunering.

Förutom att det kanske nästan var lite för varmt så blev det en trevlig eftermiddag och var kul att spela igen. Vi körde en variant av skins, där det i slutändan blev delad vinst för egen del efter att jag räddat det hela med att rädda paret med en långputt på sista hålet. Jag ska dock tacka den extremt sura äldre kvinnan som vid hål 9 fick Jeppe ruggigt ur balans, vilket gav mig viktiga poäng. Om du läser detta får du gärna hänga med i vår boll nästa runda, Jeppe kommer inte ha en chans då, haha.

Nu ska jag smälla på grillen och göra mig redo för kvällens match. Kom igen nu för fa…..n Zlatan.
P1260240-2
Spela ute på Ingarö vilket var i fint skick.
P1260244

P1260264
Glad att vi körde ängsbanan för jag var och lånade mkt grann fairways under rundan.
P1260269
Nöjd med att ha räddat upp den delade vinsten.