Batman torsdag

Sitter på en veranda nere på Öland och njuter en kvällskaffe, Kom ner hit nu under kvällen då vi ska fira midsommar ett större gäng här nere, men dom flesta rullar in nu om någon timme. Var bara vi med sommarlov som kunde rulla mitt på dagen.

På morgonen innan avresa kan ni nog lista ut att det var träning som gällde. Kändes som Andreas ville bjuda på ett riktigt fint och hårt pass innan vi fick ledig över midsommar, vi blandade tunga och få repitioner med mer lätta och explosiva hopp. Vilket kändes av i benen när man efter 4-5h klev ur bilen här nere, så det gav resultat.

Idag var det för övrigt Batman torsdag vilket ni kan se längre ned. Vi har ett litet internt skämt, eller snarare så här. Under Armour levererade ett skönt gäng riktigt tighta batman tröjor nu under sommaren, så vi lovade att vi skulle köra något pass med dom på. haha, så var några som snegla lite snett när an gled in på gymet imorse vill jag lova.
P1260306
En av dom tyngre övningarna var dom djupa utfall, följt av diverse olika hopp på klossen/trekanten ni ser bakom. Som ni även ser har den lite olika lutande sidor, så man kan hoppa in från alla håll och därmed få alla möjliga olika vinklar med fotisättningarna innan man skjuter ifrån ut igen. Bra grej.
P1260273
Nästa utmaning! Ett snäpp upp mot förra veckan så idag en 40kg boll att leka med tillsammans med viktvästen. Att bara få upp den där från backen är ett projekt.
P1260324
Blandade enkla böj med lite mer trysch och nästan hopp på vägen upp… Som ni ser lätta jag någon cm, så lite luft i alla fall.
Untitled
Annan bra övning. Spänna upp bandet, hoppa in och försöka sätta i och hoppa tillbaka upp så snabbt som möjligt. Dock inte helt lätt när bandet drar dig hårt inåt.
P1260353
Ett svettigt och med all rätt trött gäng direkt efter passet men också sjukt snygga i tröjorna… haha dock lite på gränsen med dessa tröjor, inget jag skulle damma av själv på ett pass. På bilden uppe från vänster är det Linus Hultström som spela i DIF i år och kommande säsongen Florida, Johannes Salmonsson som nu lirar i Köln men också är gammal DIF:are om ni bara blundar för snedsteget till Gnaget (vilket dock inte helt glömt), Helena Rapaport fartfantom (troligen med DIF hjärta, eller snarare inget annat val sedan jag gift in mig i släkten), Calle Dahlström fostrad i DIF och senaste åren Linköping men nästa säsong Chicago Blackhawks, Mattias Guter som också fostrats i DIF och sedan senare år spelat upp dom till SHL och gjort säsong där, nu spel i Karlskrona… Sist men inte minst Mattias Hargin med stort Djurgårdshjärta och sjukt nöjd att vara omgiven av detta DIF-gäng, haha.
P1260366
Mot Öland
P1260364
Vi stanna dock i Kalmar först dit jag gjort en online beställning av helgen mat. Så svängde bara in på drive-through parkeringen, fick inom 1-2 min all mat inpackad i bilen. Alltså helt sjukt smidigt. Var första gången jag handla mat så, men helt kart inte sista.
P1260371
Framme på Öland där Matildas släkt har detta mysiga ställe.
P1260372

P1260376

P1260377

P1260384
Till middag fick vi sällskap av hennes släkting Macke som typ är 92 år, bor här nere i Färjestaden och tar hand om detta ställe året runt som hobby. Han är en riktigt krutgubbe. När han var 70år cykla han mellan Stockholm och Öland, vilket är 40 mil. Nu sa han att han går till gymmet 05.30 och kör 30min rodd nästan varje morgon, innan han tar en långfrukost och nap innan dagen drar igång på riktigt. Hans bästa tips var dock att alltid ta ett litet glas rött varje kväll, men dock bara max ett glas. Riktigt härligt att se, så man själv vill vara i den åldern.
P1260388
Bloggläge på verandan.