Blixtvisit

Snart är juni till ända och halva sommaren har snart gått och det innebär att det är dryga månaden till vi går på snö igen. Just nu får jag lite stress av att skriva det, men tills dess ska jag nog vara redo och peppad. Träningsmässigt känns det som jag ligger i bra fas, börjar känna mig rätt stark och vältränad nu halvvägs in så är bara gnugga vidare nu juli månad också.

Igår efter träningen var jag faktiskt på blixtvisit uppe i Umeå, flög från Bromma runt lunch och landade vid 20 tiden nere i Stockholm igen. Bromma är rätt skönt på så sätt, sjukt smidigt och bra att ta sig till, borde flyga där mer när man är i Stockholm. Inte för att göra en grej av det, men kan inte skriva vad anledningen av resa var.
P1260562
Bromma igår lunch, rulla in så där 10min innan boarding då jag var incheckad och klar och inte hade något baggage.
P1260563
Sen raka vägen ut mot planet.
P1260571
Då Umeå bjöd på sjukt dåligt väder så satt jag 3h på flygplatsen och kolla serier innan och efter mötet. Så drog av senaste två avsnittet av Games of thrones och där med säsongsavslutningen, alltså hur jäkla bra var inte dom två!!
P1260574
Om Umeå bjöd på riktigt skitväder, mötte Stockholm och Bromma på bättre väder.
P1260575
Då jag tagit upp golfkarriären lite halvt igen så är man lyckligt lottad att ha J.Lindeberg som sponsor. Fick några schyssta piker hemskickade igår så jag kan klä mig rätt ute på banan.
P1260577
Haha juice och smoothie time!
P1260582
Jag skäms nästan över den här, men jag och Matilda kör likadana skor för tillfället. Är Kavat som har så skön och snygg sommarsko, så båda vill ha dom. Regeln är egentligen att vi får köra varannan dag eller så, men så blev det inte idag.