Träning och golf

Som rubriken säger, träning och sedan golf med ett gäng polare. Skön dag, men också ganska varm, känner mig nu lite halvmör och mosigt i skallen. Dagens träning var ganska tungt utomhus, där vi körde ett helt pass med stroopsen. Hopp och sprinter i alla dess former.

Golfen var väl inget att hänga i julgranen från min sida. Tror jag sträcka 9 av 18 hål, men blandade med en del ok slag ändå. Dock så innebar mitt dåliga spel till förlust för laget, där vi både spela bort en fika på 9:e hålet och en lunch sista 9. Nej men skit i spelet, var kul och trevlig runda ändå.

Nu måste jag dock skaffa klubbor, mitt gamla set står hemma i Engelberg. Klarar mig nog med järnet setet jag lånar av pappa, men behöver en drive, spoon och nån hybrid. Faaaan, jag som skulle spara på utgifter efter en än så länge dyr vår/sommar. Men lite klubbor måste man ju unna sig.
P1260584
Haha, jag och Matilda stressande mot gymmet då jag tycker vi ligger bakom schemat. Matilda har alltid lite problem att hålla mina tider på morgonen så är en evig kamp att få henne redo i tid. haha, är snarare jag som är sjukt tidig än hon sen. Men då jag gärna är på gymmet 30min i förväg för att hinna allt jag behöver, så skulle Matilda gärna sladda in 2-3 min innan.
P1260601
Jag lira med Jeppe, Mange vår slalom headcoach senaste två säsongerna och Johan Ryno som likt alla andra hockeysplelare verkar kunna lira golf. Nej men Ryno spela nästan på sitt 5hcp under rundan, så var kul att se hur man ska lira golf på riktigt.
P1260591

P1260590

P1260619
Jaha, då ska vi smacka boll igen…
P1260618
Men det gick ju tyvärr så där.