Skidsug

Träning, träning, träning, vardagen är inte så händelserik för tillfället. Jag menar att det känns som jag skriver samma sak hela tiden. Men även om den inte är händelserik så är det i alla fall roligt, då jag tycker vi är så skönt gäng på träningarna, så träningspassen känns verkligen som man är och hänger med polarna även om man är lite svettigare bara.

Till en annan sak. Jag kände en ganska skön sak under eftermiddagen. Jag var i samtal med Atomic och deras skidutvecklare, vi snacka lite vad som är på gång, nya modeller på skidor/pjäxor och la en plan vad dom ska ta med till första lägret i Zermatt i början av Augusti. Först fick man tänka lite för att komma på vad man åkte på i våras, modellnamn osv, men allt föll på plats ganska snabbt. Vilket fall, det jag kom fram till efter att ha snackat med honom i typ 20 min är att jag saknar hetluften och att framför allt åka skidor. Med hetluften menar jag att vara inne i cirkusen igen, vara på läger, förbereda för race, utveckla teknik och material, det där konstanta jobbet mot att bli bättre på snö. Med betoning på snö, för just nu är det exakt vad jag gör med fysen, försöker optimera min fysik till max inför vintern, vilket är sjukt kul på sitt sätt. Dock är det ju skidåkningen man håller på med och just börjar sakna. Är nog ett gott tecken att man börjar känna suget igen mitt i sommaren.

TRX hopp from Mattias Hargin on Vimeo.

Här en övning från idag, några hop ni sett tidigare. Kanske svårt att se skilland, men dom ena är raka hopp och dom ena är lätt sidled från sida till sida. Och med touch med händerna i golvet framför mellan alla för att få extra drag i baksidan.
P1260868
En bättre köttbit från igår. Fick leta lite d många köttbutiker tagit sommarstängt. Vilket fall: Jag grilla en hel del kött tidigare år och säkert relativt mkt fortfarande men har ett mål. Att äta lite mindre kött, men när jag väl gör det, handla riktigt bra och fint kött som man vet var det kommer ifrån. Både av miljö och för egen kropp. Det är ju dyrare men helt klart värt det, för det är ju fasen mycket godare.
P1260871
Den här Entrecôten var magisk!
P1260875
Och med den här kniven som jag fått av några kompisar direkt från Tokyo blir det inte sämre att skära köttet.
P1260865
Håller uppe med golfen, här från igår ute på Arlanda Internationell. En skaplig runda där man känner att det tar sig ok med träning.