Golf

Var ute och svinga lite med klubborna idag igen ute på Viksjös bana, som visa sig var en riktigt fin och rolig att spela och den låg förvånansvärt nära stan. Lirade med Rikard, Jesper och Olle som var med som caddie och trevligt sällskap. Jag hade faktiskt en riktig toppenrunda och lyckades med en liten sänkning från mina 20 ner till typ 17. Nu får vi se hur lång tid det tar innan man kan leva upp till den nivån igen;)

Jag glömde sd:kortet hemma så ni får nöja er med några mobilbilder som Olle Friberg tog och skicka över till mig.
13632704_10157148032795554_159032040_o
Vi hade så sjukt tur med vädret, timmen innan vi gick ut så öppna himlen upp sig och regnet öste ner. Lagom tills vi gick ut la sig dock regnet och vi klara oss borträknat lie solregn här och där, som här där regnbågen kom fram.
IMG_4362
Vi var faktiskt slöa och körde golfbil. Mest för vi visste att det kunde komma regn, så skönt att ha skydd och för min del ganska skönt att vila trötta ben från träningen. Vet dock inte om jag gillar det, hinner inte gå och fokusera på kommande slag.
IMG_4359
Haha gillar denna set up vi hade i bilen, en hel del Nocco/Vitamin Well varianter.