Äntligen åkning

Efter två inställda dagar med dåligt väder så fick vi idag äntligen komma upp på berget och jag därmed göra min första dagen på snö för säsongen. Utöver solen och det härliga vädret så var det faktiskt inga superförhållanden, men det gjorde inget för mig så här första dagen. Jag var mest nöjd att vara upp och få känna på snön igen. Det kändes även som känslan satt kvar där och inte som jag just kom från ett långt uppehåll av sommar. Men jag sa även till grabbarna som redan varit iväg på ett läger som jag missade, att mentalt känns det som jag också har åkt skidor redan då resten av gruppen liksom är inne i det. Så jag bara hänger på.

Känns annars skönt att vara omgiven av berg och alpluft igen, jag har saknat det. Dock en viss spänning att komma upp på snön och framför allt omgivningen av bergen.

Något som dock är lite ovant är att ta bilder igen. Jag har ju senaste åren alltid haft kameran i fickan och varje dag tagit bilder, för mig själv men även för bloggen. Senaste månaden efter Matildas olycka har jag dock typ inte tagit en bild, det är som ett stort svart hål i mitt bibliotek, dock har jag skrivit en hel del för mig själv istället så finns minnen på så sätt som tur är. Men därför kändes det lite konstigt att börja ta bilder idag igen.

Efter allt som har hänt är jag dock så sjukt glad att jag just senaste 7-8 åren nästan har bilder från varje dag. Kommer göra det lättare att minnas och se tillbaka till allt kul, så nu gäller det att fortsätta med det så man även har det för dom kommande åren.
P1260937
Som sagt omgiven av stora berg.
P1260945
Jag lämnade Stockholm och hoppades det var för att lämna gymmet. Med två inställda dagar så fick det bli lita av sånt här ändå. Dock i en svårslagen miljö.
P1260990
Känslan att klicka i skidorna för första gången för säsongen, knäppa pjäxorna och dra iväg. Den är ganska bra.
P1260972
Den senaste tidens varma väder har slitit lite på glaciären, som nu är lite smutsig.
P1260976
Härligt att hänga med grabbarna igen!