Vilodag och recovery

Idag såg vi att det skulle dra in sämre väder så planerade in en vila efter gårdagens åkning. Vi hade även fått 4 dagar på rad så på denna höjden är det ganska lagom för att inte bränna ut sig. Så som oftast innan vilodag tryckte vi på ett benpass för att hålla uppe med det även på läger.

Idag har det inte hänt mycket, försökt rensa och styra upp en del admin jag har att göra. Annars bara legat på sängen kollar serier och förberett inför sista dagarna här på lägret.
P1270108
Det såg ut så här idag, så där av ganska mycket tid på sängen. Inte så inbjudande väder.
12
Skulle skriva att detta var från igår, men var faktiskt dagen innan. Men såg typ likadant ut. Jag la ut en lite kort film på insta med lite smygtitt på åkningen. Kan posta det här senare i veckan också när lägret börjar dra mot sitt slut.
P1270063
Centercourten blir tillfälligt gym. Man borde köra mer styrka och träning utomhus.
P1270073
Tror dom ändå väger 45kg dom där hantlarna, så där av ansiktsuttrycket.
P1270083
Byggis bolla dock med lite större vikter
namnlöst-2
Har kollar något avsnitt av Chef’s Table idag, dom jag missat på säsong ett på Netflix. Alltså jag älskar det programmet. Här Francis Mallmann som typ gör allt över öppen eld. Man vill bara resa ut i världen och äta när man ser detta. Jag och Matilda prata några gånger om att köra en matresa, eller jag föreslog och hon nappa på ideén, att välja ut 5-6 städer man vill besöka och äta på och sedan köra en jordenruntrip runt på dessa ställen 2-3 dagar per ställe. Tror det kan bli rätt dyrt men skulle vara sjukt kul. Så kanske får börja i Europa.