Går in för sista dagen

Efter två dagar med GS går vi nu imorgon in på sista dagen på lägret och kliver över på slalom igen. Hade tänkt skriva något längre nu och summerat lägret men krafterna är slut för dagen och jag måste släcka om jag ska orka upp imorgon igen. Klockan står på 05.15 så är tidiga mornar. Är ganska lagom att lägret är slut efter imorgon, känns som krafterna börjar ta slut, både huvud och kropp behöver någon dags vila. Men först fokus på sista dagen som ser ut att bli minst lika bra, sol och hårt. Sedan bär det av mot en lite mer speciell plats, Engelberg!
dsc07177
På väg upp i liften och bergen ser ut så här.
dsc07194
En härlig vy på starten av GS banan.
dsc07198

dsc07238-2
Uppvärmning på start. Har börjat med en serie övningar med gummiband på start hela gänget, vilket känns bra och ett lämpligt sätt att värma i dom annars otympliga pjäxorna som man helst inte springer runt i. Här en marklyft
dsc07262
Och sedan lite push/pressar
dsc07272
Matts på start omgiven av tidtagning, radio och antenner
dsc07202
Myhrer på start dagen innan där det var lite renare runt starten.
dsc07206

dsc07207

dsc07284