En magisk plats

Om ni ser på bilderna nedan så kan ni nog förstå att det är något magisk med denna plats, Engelberg. Jag känner dock redan nu att den nog aldrig kommer bli som den varit, när vi inte längre är två. Det var ju våran gemensamma plats. Jag ska dock ge det chansen och se hur det kommer forma sig framåt för mig själv.

Senaste dagarna har dock varit väldigt härliga. Jag har tagit vila från träning och hängt med Matildas systrar och mamma som varit på besök över helgen. Vi har vandrat i bergen, njutit av vädret och pysslat med lite grejer kring lägenheten.

När dom reste idag, drog jag direkt upp till golfbanan. Jag har en kommande golftävling nästa helg, så borde kanske inte visa att jag tränar. Jag ligger dock efter då jag inte rört klubborna senaste 4 veckorna. Golfen som för övrigt efter Matildas olycka fick väldigt mycket fokus, för att jag skulle umgås och ha kul med kompisar, blev dock att jag spela så mycket att jag fick ont i ryggen. Så fick lugna mig lite senaste veckorna och lyssna på kroppen. Nu kände jag mig dock redo att börja förbereda mig för kommande helg.
dsc07340-2
Där nere, i lilla kapellet, strax höger om mitten av bilden. Det var där vi gifte oss i April. Vi såg det bara från när vi vandra härom dagen, ska nog springa dit någon dag och gå in.
dsc07346

dsc07355
Vätskepaus
dsc07358

dsc07365
Här en liten lift som en bonde driver, där man får ringa och be dom köra upp än.
dsc07368
På toppen av liften
dsc07371
Vi gick sedan sista biten mot Furenalp där vi njöt av en bättre lunch, ost, ost och mera ost;)
dsc07373
Lite liknande lift men denna är mer officiell och går även på vintern. Engelberg by där nere till höger.
dsc07378

dsc07383

dsc07386

dsc07390
Rangen som ligger med ganska fin utsikt mellan bergen.
dsc07403
Och där det fanns en riktigt fin träningsområde.
dsc07420