Admin fix

Om helgen var lugn och skön så har senaste två dagarna varit lite mer hektiska. Jag har råddat med en hel del admin saker här i byn och Schweiz i allmänhet. Saker man egentligen inte har särskilt stor lust att ta tag i men måste lösa, så skönt att få en hel del gjort här i dagarna. Det mesta har gått hyfsat smidigt så här långt och jag har mötts av grym hjälp, från alla håll. Långt ifrån klart, men som sagt många steg åt rätt håll.

Igår fick jag till ett fint gympass på morgonen, idag kände jag att energin behövdes sparas till admin arbete, så blev enbart lite golf träning när det blev en ledig tid över under eftermiddagen.

Jag känner att rätt bra energi i kroppen, men orkar inte riktigt lika mycket som vanligt. Träning känns som det rullar på bra, men med för mycket tankeverksamhet och beslut, då känner jag att det lätt rinner över och blir för mycket. Så försöker lyssna och göra lagom. Så bästa dagarna är när man kan träna och bara slappa, men vem gillar inte det;)
dsc07491
Fångade dessa bilder imorse när jag var ute och gick. Sjukt coolt ljus på väg in. Kunde inte välja denna eller den nedan så la upp båda två.
dsc07494

dsc07471
Blivit en del kaffe här senaste dagarna.
untitled
Körde en cirkel med 5 övningar som jag rulla runt på. Här är några smakprov vad det typ var.
untitled1

untitled3

img_4801
Fick med Oskar, Silje och Emilia att hänga på och träna lite gold under eftermiddagen.
img_4803