Landa nere vid havet

Lämnade Engelberg igår och flög söder ut mot Nice och Monaco. Även om det var varmt och fint i Engelberg, så är det ju något särskilt med att komma ner till havet, det ger ju än mer sommar.

Dagarna i Engelberg var som sagt väldigt känslomässiga, lite av en annan nivå, men var skönt att ha det gjort, varit där och känt på det också. Jag längtar redan tillbaka så det är nog bra.

Nu är det skönt och landa nere vid havet några dagar, inte samma laddade miljö här. Jag är faktiskt själv här. Det är första gången sedan olyckan jag spenderar längre tid helt själv. Jag har ju sovit och sett till att ha en hel del stunder för mig själv, men inte så här. Det är dock ett medvetet val. Jag har alltid gillat att ibland kunna få vara helt ensam, jag gillar ju självklart mest att vara bland vänner, men tror ibland det är nyttigt att landa i sig själv. Få tänka och bara vara, särskilt nu. Så är ensam luncher och middagar med en bok i handen som gäller för några dagar. Ångrar dock att golfklubborna inte är med så man kan lira uppe på Monte Carlo Golf Club, vilket är något extra.

Ni ser inte så mycket träningsbilder, men jag håller igång som vanligt, jag lovar;)

Här är en blandning av bilder med lite text under.
dsc07502
Jag ska visa några saker som rörde runt lite extra i Engelberg. Denna torkade bröllopsbukett, som vi inte visste vad vi skulle göra av men vi la på tork i lägenheten. Den ligger nu där, fin, även om den inte är lika fin längre.
dsc07510
Matilda skrev varje dag saker hon var tacksam för, en del av det mentala arbete hon och hennes coach Cecilia jobbat fram. Fundera först ifall jag ”fick” läsa, men insåg att jag självklart kan det. Är ju ingen dagbok, utan 3 enkla ord varje dag för vad hon just var tacksam över. Är ett otroligt fint minne och tankeställare att läsa, att man borde stanna upp och vara mer tacksam för enkla saker. Håller på att gå av varje gång jag öppnar den, mitt namn stod på väldigt många sidor, som så väl, familjen, våra vänner, vårt hem, osv.
dsc07515
Sedan denna fina bok som gjordes på minnestunden som hölls på Ski Lodge för alla vänner i byn. Så mycket fina ord i den.
dsc07518
Vidare till resan och Zurich flygplats.
dsc07531
Jag var helt sjukt peppad när jag insåg vi var på väg in över Engelberg. Jag ångra dock att inte jag hade bättre kamera till hands, första gången jag flyger rakt över.
dsc07534

dsc07542
Sedan inflyg över kusten där det var för disigt att kunna ta fina bilder
dsc07598
Från een till den andra härliga lunchutsikten. Laxtartar, med mango och avokade… Och sedan några sjukt goda pommes, fan!
dsc07596

dsc07580
Morgonkaffe och intressant läsning. Måste ju lära mig lite mer om mitt intresse, så hoppas jag kan göra det här. Jag har för övrigt varit väldigt morgonpigg senaste tiden. Jag sover bra, men är på något sätt ändå skönare att vara vaken och ta sig an en ny dag.