RIB körning

Måndag morgon och en seg start på veckan, jag har en behandling inbokad vid 09 å gymmet av en av Andreas kollegor. Jag hade tänkt träna ben innan, men är fortfarande seg och trött från i lördags kväll. Så fastna i soffan och njuter av några extra koppar kaffe framför nyhetsmorgon istället. Ibland måste man få vara lite slö och ändra schemat. Jag är ändå ledig resten av dagen, så tid finns att gasa efter behandlingen istället.

Igår var jag rätt seg, gick upp vid 10, gick och tog en frukost ute, innan Christine ringde och fråga om jag var sugen på en båttur. Vilket jag inte var till en början, men är sjukt glad att jag tacka ja till. Vi fick en väldigt fin eftermiddag och kväll ute i Skärgården, och jag fick chansen att faktiskt äntligen åka med deras större ribbåtar för första gången.

Efter gårdagen så inser jag att det är läge att hitta en ny båt till nästa sommar. Finns få saker som slår en tur i skärgården.
dsc07706
På Pascal, macka, chia, rödbetsjuice, ägg och kaffe, en bra start vilket behövdes igår.
dsc07707
Var faktiskt molnigt när jag rulla från stan men sprack upp lagom tills tills jag kom ut till Bockis.
dsc07729
Vi körde ut till Saltis där vi åt middag med mamma och pappa inna vi drog hemåt i solnedgången.
dsc07741
Pelle och Christine bjöd på VIP charter.
dsc07758

dsc07775

dsc07778

dsc07779

dsc07796
Hem till World Cup premiären. Kul att se några av grabbarna som man tränat med hela sommaren, som Landeskog här, som också visa vägen igår.