Utmaning

Jag har en liten utmaning till er. Fick ett rätt köttigt pass av Andreas över sms, eller som han kört borta i Canada och jag genast fråga detaljerna kring för att få testa på. Vilket fall, vi har på slutet kört några grisiga 30 sec intervaller på löpband uppför, ställ bandet 10 grader och 16km/h, och spring 30sec vila 30sec 10 st. Dom tycker jag varit rätt jobbiga, särskilt första gångerna.

Utmaningen som kom på sms var dock en nivå till. Nu hade vilan mellan intervallerna ”tagits bort”, istället kör man någon styrkeövning dom 30 sec man är av från löpbandet. Tar ju 5-10 sec att gå av och på bandet till vikterna, men helst byta så snabbt man kan men dom sekunderna blir ju inte vila dock får man ju inte dra av dom på intervallerna, klockan börjar när man kör… Detta blev jobbigt på riktigt och 10min med pulsen på typ max. Testa om ni vill. Jag körde 5 olika styrkeövningar jag rulla 2 varv på, typ axelpressar, benböj med boll, pressar och drag med gummiband, mer fart och rörelse en för tungt…

Jag har annars haft fina dagar i Stockholm, lite tyngre energimässigt, är en del praktiska saker att styra med som gjort mig ganska stressad och inte lika lugn och stark mentalt. Mycket av det beror på att vi hade gravsättning för Matilda igår, var en större mental påfrestning än jag trodde innan. Så skönt att ha det gjort nu och en plats att gå till.
dsc07800
Här är lite redskapen jag använde i styrkeövningarna… Och om ni inte är riktigt nöjd med utmaningen och tycker den är för lätt efter ni är klar med 10 st, då gör ni som mig. Ställ upp bandet på 18Km/h, kör 4 st till där ni även sätter på er the trainingmask (simulerar hög höjd) och ger stor syreskuld i styrkeövningarna… Om ni inte ligger på mattan efter detta, vilket jag gjorde, då är det hatten av;)
f23b9379

f23b9372

f23b9364-3
En tung dag med en del tårar men ett leende är aldrig långt bort. Här är jag lite nöjd att få visa upp min nya Borsalino hatt som jag kände mig riktigt stilig i. Ville va fin för M.
dsc07809
Derbykänsla och där för DIF, dock räckte inte det idag. Har funnits derbyförluster som känts betydligt tyngre, det går liksom inte lägga energi och bli arg på detta i denna stund.