Mot Schweiz

Sitter ute på Arlanda på väg ner mot Schweiz och Saas Fee igen, vi drar igång läger där nere imorgon. Sitter här på loungen, njuter av en frulle och har ganska gått om tid på mig, eller väldigt gott om tid på mig, vilket jag gillar. Så är jag när jag reser, på något sätt är jag alltid den där halvtimmen för tidig. Jag väljer en Arlanda express som jag har marginal på, lyckas var lite tidig dit så man hinner med den innan, och så blir det alltid lite extra tidigt.

Ska bli kul komma ner åka skidor igen.
dsc07839
Väskan packad igen. Dock skönt att vi har alla skidprylar och kläder kvar nere i Saas Fee.
dsc07816
Ute och cruisa båt igår igen, lite sämre väder denna gång. Var ute på ett litet mission där jag fick hälp av dessa tre, pappa, Christine och Pelle. Vi var och spana på ett intressant objekt/båt.
dsc07819
Jag tror jag hitta stans dyraste chiapudding igår… Kaffe och chiapudding 135 spänn, 95 för puddingen och den var faktiskt inte särskilt god. Så inte ett tips!
dsc07828
Åt middag med dessa 3 igår, Matildas syskon, åt på Babette. Härligt att hänga med dom vilket vi gör väldigt mkt och vi har lite spännande arbete framför oss med ett stort gäng andra vänner run omkring oss. Vi håller på att starta en stiftelse efter Matilda, som jag är säker kommer bli en grym grej och vi jobbar hårt med. Så mer info kommer längre fram om den.
dsc07827
Kul att sitta och spana in i köket.
dsc07833-2
Hade en stressad vecka mentalt, men nöjd att igår kväll ha bockat av alla viktiga grejer att få gjort innan resan.