Vinterlandskap

Saas Fee är som när vi lämnade det, soligt och fint, bara lite vitare. Det har snöat en del här på slutet, så snön som behövdes har kommit. Så nu är det lite mer vinterkänsla när man glider ut i backarna. Ligger i sängen och har just vaknat från en powernap efter lunchen, ska snart på med träningskläderna och köra ett pass med gänget. Powernapen är nog det bästa med att vara på läger och glaciär, att man har tid för det, man kommer ner slänger i sig en lunch och är sedan magiskt trött och kan sova typ en timme… Så kanske är lite längre en klassik powernap, men ändå.

Dom första två dagarnas åkning kan ni se på bilderna, för min del har det varit en GS och en SL.
dsc07851
Kommer ner i källaren och plockar skidorna för dagen, blir alltid förvirrad när dom är märkta med tomorrow. Skulle vilja ha today eller ready, ska nog prata med Jaka om det;) Har ny service förresten, får presentera han någon annan dag.
dsc07855

dsc07857

dsc07859
Matts och Andre på GS start igår med lite nya fartdräkter för året.
dsc07874

dsc07892
Jag nöjd med gårdagen, på väg mot tåget ner. Var en fin dag igår, tycker GS:n är utmanande, men intressant och rolig.
dsc07894

dsc07897
Imorse på väg upp i gondolen strax innan 07
dsc07904-2
Slalomstart, redo att kasta mig ut
dsc07884
Jens nöjd och jäkligt guuuuul