Lätt, lekfullt och roligt

Lite bilder från senaste två dagarna nedan. Som ni ser var gårdagen ganska magisk och dagen lite mer mindre magisk. Det är inte bara solsken här tydligen. Efter fyra (tre) bra dagar går vi nu in och tar en vila för att återhämta och samla energi för några fler bra dagar.

Jag är tacksam att det funkar så bra att vara på läger och att även åkningen går som jag vill. Det känns lätt, lekfullt och roligt. Vi håller det enkelt och nöter på några små enstaka tekniska detaljer med nya coacherna, vilket börjar sitta ganska bra nu. Jag försöker att inte testa för mkt material utan spara det till senare. Testar enbart lite nya pjäxor Atomic jobbar på, känns intressant och spännande men är än så länge inte byt läge på dom. Några små justeringar så skulle ja kunna gå över tror jag.

Fick frågan igår hur det känns att vara iväg och jag svara så här:
Det är skönt att va på läger nu, då fokus bara är på åkning och inte massa annat, jag hinner landa, fokusera och vila upp mig även om man kör slut på kroppen på ett sätt. Men för huvudet är det vila. Inte så många bollar i luften jämfört med hur det varit mellan lägren sista tiden.

Efter en känslostark tid hemma, var detta just vad jag behövde nu.
dsc07917
Är inte så fel denna vy
dsc07921
Så här ser världen ut genom mina goggles denna morgon
dsc07933
Som sagt en del byten mellan pjäxor uppe i backen.
dsc07935
Jag nämnde att jag tillsammans med Anton hade ny Service, han heter Jaka och är sloven likt min förra service Primoz. Samarbetet har börjat bra och Jaka känns som jag vill ha det, lättsam och där skrattet inte är långt borta, samt att han verkar vilja hålla allt med material ganska enkelt. Så som mig, och även likt så jag jobba med Primoz. Så kan bli ett starkt team i vinter.
dsc07944
Imorse möttes vi av moln och även lite regn när vi vakna. Om jag ska va ärlig trodde jag inte det var en chans för åkning, vilket var lite jobbigt när vi väl fick åka upp. Man får aldrig slappna av och ha den inställningen, då är man lätt tvåa på bollen. Kom upp till den här soluppgången, sedan vände dock allt och vi fick bara något åk innan det drog in skit.
dsc07949
Slalomgänget sitter och väntar på bättre tider
dsc07968

dsc07953

dsc07969
När jag väl bestämde mig att lämna in för dagen så åkte jag förbi GS-gänget som såg ut att ha liknade tankar.