GS pass

Har hunnit med en vilodag och en till dag uppe i backen, där jag idag körde av ett fint GS pass. Hade faktiskt en bana helt för mig själv idag på glaciären, vilket kändes ganska lugnt, skönt och helt rätt. Andre och Matts var uppe och körde tillsammans med fransmännen i den så kallade World Cup hanget, ganska brant och bra träning för Sölden, men för mig räckte det med lite enklare sträckning där av hamna jag själv.
100
På start va GS:n där Saxvall följde mig mer Go Pro några åk. Vi använder det för att analysera lite andra vinklar så inte bara för att kunna släppa sköna instaklipp… men det skadar ju inte heller att kunna göra.
102

103

dsc07970
Gårdagens ända aktivitet blev lite golf på ranchen och spel på deras korthål/chipbana
dsc07976

dsc07983
Matts och Jens hänger ut. Matts ser till att kroppen lirar efter en dag på sängen. Jag skulle nästan vilja påstå, att om det är någon som stretchar, rullar och tar hand om kroppen en nivå mer än mig, så är det Matts.
dsc07991
Det är fortsatt sommar här nere.
img_4982
Här har vi en intressant bild. Jag visste att jag var vig men så här vig trodde jag inte;) Detta var för övrigt en ganska lyckad block. Bilden är från härom dagen där vi mötte EC i en ganska viktig fotbollstennis match. Vi kunde dock lämna banan som segrare efter 3 raka set, så var en skön stämning i gruppen efteråt. Hade varit kul med en riktig fotbollsmatch också, men skulle kunna bli lite väl hett och intensivt. Får bli nästa gång.