Snabb ryck

Söndag morgon och jag vakna just upp i ett regnigt Engelberg. Efter åkningen igår, bestämde vi snabbt att avbryta lägret. Tränarna var nöjda med det vi fått ut och dagens väderprognos såg inte så lovande ut. Så var nere vid 11, fick beskedet och satt i bilen vid 12.30 och var här i Engelberg vid 15.30. Ganska skönt med så snabb resa hem.

Det är dock kul att se hela gänget hur jäkla snabba alla är att reagera på beslut och lycka packa ihop alla grejer och kunna vara på väg dryga timmen efter. Alla är ganska vana att packa och göra det snabbt. Är inte så att vi har lie prylar. Grabbarna hade flyg att passa så där av var vi tvungna att skynda på rätt bra.

Kom hit till byn, mötte upp lite kompisar som bjöd på middag och lite filmkväll. Idag är det lugnt och återhämtning på schemat.

Har suttit och kollat lite film från lägret nu under morgonen för jag ska skicka över till Atomic som kan analysera och förstå sig bättre på den feedback jag skickar om pjäxor osv. Jag är faktiskt glad med det jag ser, tycker jag åker bra och åt det håll där jag vill vara. Kör dock ingen tid för jag vill ha lite lugn och ro, fokusera på mitt och tekniska saker. Så om jag är snabb eller inte får ni vänta med att få svar på;)
dsc08138
Det här är vad jag reser med för tillfället. Dom 3 väskorna och 2 ryggsäckar, så lite väl mkt, men har lite kläder från både fjolåret och årets nya. Så ska hem och dumpa lite onödigt nu. Annars är det en väska full med pjäxor, en ryggsäck med skidutrustning, en ryggsäck med kaffemaskin som jag är ansvarig för och reser med, en med vanliga kläder. Så att packa ihop allt detta på typ 30-40 m är ganska bra;)
dsc08139
Åkt över furka igår, men tog inte passet utan tåget under som jag tajma perfekt.
dsc08142

dsc08143
Så man kommer ut strax innan Andermatt och har dörifrån inte så långt till Engelberg.
dsc08152
Efter en tidig morgon, en dag med åkning, en stor pasta lunch… Så krävs det lite koffein att hålla sig pigg och vaken bakom ratten.
dsc08157

dsc08091
Här är några bilder från härom dagen där vi körde lite klassiks överkropp. Dips
dsc08096
Presser och drag
dsc08099
och bänk