Ladda batterierna

Jag skulle typ kunna kopiera in gårdagens text här, då jag typ haft exakt samma upplägg. Träning på morgonen och sedan hike i bergen. Blir lite sliten av det, men har närmsta dagarna lite resor och annat inplanerat så kommer bli lugnar med träning.

Imorgon drar jag till Zurich, plockar upp min bror Jonas och drar sedan bort mot Österrike, med ALtenmarkt och Atomic fabriken som första stopp. Är mediadag och presskonferens där på torsdag med Atomics alla åkare samlade. Så är trevlig att träffa alla atleter i teamet. Har sedan två andra små möten inplanerade i närheten torsdag och fredag, kopplat lite till den kommande stiftelsen och lite andra saker kring Matilda. Sedan är det München som gäller på fredag eftermiddag och Shades premiären på kvällen. Så ganska hektiska dagar kommer, där av skönt att träna och ladda batterierna här i byn några dagar.
dsc08304
Detta är på väg mot gymmet imorse, solen bröt precis in över bergen. Så blev tvungen att stanna bilen, gå ut och ta en bild. Är ibland lite jobbigt att vara fotointresserad, man kan bara inte låta bli när man ser vissa saker.
dsc08305
Hike i sällskap av Oskar igen, denna gång upp mot Trubsee för att titta till glaciären och området i stort. Hur allt ser ut inför vintern. Mötte upp med Silje och Emilia där uppe och tog en långlunch i solen.
dsc08308
Alltså, hur vackert är inte detta.
dsc08312
Fota fotografen, Oskar ser sin bild och är på väg ner med mobilen. Är alltid kul att glida runt med Oskar, snacka foto, ljus och vinklar.
dsc08314

dsc08317
Vi gled runt sjön och försökte hitta bra vinklar och lugnare områden med vind, så reflektionen skulle bli bättre. Dock tilltog vinden när vi kom upp så blev bara sämre ju längre tiden gick.
dsc08331-2
Har hängt en del med denna lilla tjej, Emilia, senaste dagarna. Väldigt mysig!