Atomic mediadag

Kom just upp till München efter två dagar i Altenmarkt. Hade en bra dag igår där det var mediadag på Atomicfabriken, då alla deras atleter samlas och media bjuds in. Så blir en del uppsnack inför vintern och hade även tid att hänga och snacka lite med resten av åkarna, kul att säga hej till alla då alla är på lite olika ställen under hösten och framfrö allt sommaren. Så många man inte träffat sedan finalen.

Är alltid en speciell känsla att gå in på fabriken/kontoret, där väggarna pryds av affischer och pokaler av alla gamla legendarer, Atomic har ganska stark tradition av vinnare och har väl alltid varit ett av dom mest framgångsrika märkena. Man kan känna det när man går där inne.

Nu är det dags att duscha, byta om och dra iväg på filmpremiär här i München.
dsc08340
Var i Zurich på lite möten på väg mot Altenmarkt. Zurich är en väldigt fin stad, så trevligt att hinna gå runt där någon timme.
dsc08347
Är ju Amersport som äger både Salomon och Atomic, så fabriken delas, men ligger här i Österrike i Atomicland, Altenmarkt.
untitled
Vi spela in någon sorts film för Atomic, jag fick äran att köra truck inne i fabriken. Var ju rätt roligt, första gången jag testa på.
14556517_10207074077240610_4185942045004852866_o

11
Skönt gäng att hänga med.