Filmpremiär

Sitter på München flygplats nu på väg upp mot Stockholm, jag fyllde år igår så har en liten grej ikväll för lite vänner. Planerade in det för ett tag sen och tycke det låg perfekt, men nu med några dagar ledighet inser jag att det nästan varit skönare att stanna i Europa inför nästa läger. Men är dock sjukt peppad att träffa alla ikväll, så ska inte klaga på lite flygresa… Bara lite trött efter gårdagen.

Gårdagens premiär var riktigt lyckad. Den hölls på BMW World, vilket i sig är ganska cool och häftig location. Det var nog närmare 700 st som fyllde upp biografen där inne. Innan filmen startade och presentationen av all inblandade var klara hölls det en hyllning till Matilda, inte en tyst minut, utan istället en minut av glädje. Där alla 700 under en minut stod upp och applådera och skrek. Fint och varmt!

Filmen i sig och produktionen tycker jag ä grym, det är inte bara action non stop, utan också en del intervjuer, tankar där man kommer närmare inpå åkarna. Vänskap, skidglädje!

Jag är lite stolt av det jag ser, och vet att Matilda varit det också. Det som gör mig stolt är inte att det kommer 700st och all publicitet, utan det är att jag ser hur bra skidor Matilda presterar, sin fulla potential precis som hon sträva efter. Jag pusha henne alltid där, på ett kärleksfullt sätt, för jag såg och visste hur grym hon var. Jag pusha henne inte att göra svårare och större grejer, utan sa ofta tvärt om, våga välja lite lättare saker för att hitta det som passar din åkning och där man kan nå sitt max och göra det till 120% istället. Det räcker och blir alltid bättre… Men nu skulle jag bara vilja krama henne och säga, fan va grym du är!

Det är självklart med blandade känslor jag ser filmen, Matilda blir så närvarande och levande i och med alla intervjuer och åkning, vilket dock är precis det jag vill och är rädd att man ska tappa framåt. Så det är fint!

Hoppas ni vill komma till Stockholm och se filmen där. Datum kommer snart!
dsc08363
Shades gänget, delar av filmcrewet och åkarna, Sandra, Julia, Janina, Nadine och Evelina.
dsc08368