Blåsa ur och få energi

Som sagt i Stockholm några dagar. Födelsedags festen i lördags var helt klart värt att flyga hit för, det blev en riktigt lyckad kväll. Igår var en seg dag, även om vi under eftermiddagen hade en riktigt intressant möte med styrelsen och Advisory Board för stiftelsen. 3 timmar med massa bra input och ideer.

Idag hade jag träning med Andreas inplanerat under kvällen, men var tvungen imorse att dra ut och springa lite, för att rensa skallen och få energi för dagen. Hade en ganska inbokad dag med 3 möten, där det sista dock var med Cecilia som i slutändan blev en välbehövlig stund att varva ner, prata, reflekter och få igång lite intressant tankeverksamhet.

Sen var det som sagt kvällpass med Andreas, kul att träffa honom igen efter någon månad isär. Även om kvällstid på gymmet inte är min favorit, jag trivs ju bättre på morgontid när det är betydligt lugnare och skönare på gymmet;)
dsc08376
Jag tog ett kort och effektivt pass imorse. Jogga 10min uppvärmning, innan jag körde 6 ruscher i dom långa trapporna, 6 st korta 30m ruscher svagt uppför. Som sagt, mer för att blåsa ur och få energi.
dsc08373
På toppen. Efter några veckor i alperna känns ju inte detta så farligt… Men blir ändå konstigt nog ganska jobbigt.