Musik

Jag har senaste tiden lyssnat på mer musik än vanligt, jag tycker det är ett bra sätt att plocka fram känslor, både när man vill vara glad men också när man vill provocera och var ledsen och känna. Jag har tidigare haft en förmåga att inte lyssna till texter, men det är något jag försökt ändra på. Hitta låtar som har en mening och fina texter.

Jag har några listor från Matilda som går flitigt, jag lyssnar mycket Winnerbäck vilket var hennes favorit. Om ni har några bra tips på låtar eller musik är jag öppen för förslag. Jag är lite dålig på att hitta ny musik själva.
dsc08280
Vad är liksom inte bättre än det här, sätta sig på en härlig plats och ta in miljön och stunden. Detta var Engelberg förra veckan.

Jag måste skriva, man skulle kunna tro att det är reklam för hörlurarna men det är det inte. Ni minns kanske blogginlägget i våras, där jag hade en liten vattenincident som man ser i sista bilden i det inlägget. Vi kan väl sammanfatta att varken telefon eller lurar återhämta sig efter den behandlingen. Haha, så nu tar jag det lite lugnare nära vatten;)