Fjällko

Senaste tiden har gått lite för snabbt och fullt upp för min del, resor, möten, premiär, resor, mer möten och allmänt mycket att styra med och framför allt för många beslut som måste tas. Så där av hade jag bestämt att ta väldigt lugnt igår, men också idag, innan jag åker imorgon. För jag kändes det behövdes. Igår blev dock tyvärr inte tillräckligt lugn så idag drog jag i bromsen på riktigt… Alltså jag var ju på gymmet och körde slut på mig någon timme, men jag syftar mer på hjärnverksamhet, vila upp mig mental. Släppa det mesta. Bara hänga, äta gott, drick stora mängde gott kaffe och städa. För mig är städa typ bästa terapin. Nu har jag allt på plats och redo att flyga iväg imorgon, Tignes är nästa destination.

Men först till dagens skönaste. Lennart & Bror, köttbutiken jag skriver om ibland och gillar. Jag hängde med Fritjof en av ägarna igår, då fick jag veta att dom just fått in en riktigt fin fjällko. Alltså en ko som säkert betat upp i fjällen, och blivit lite extra gammal och fin. Så jag bestämde att beställa ett stycke direkt när jag hörde om den. Jag gillar ju fint kött. Det bästa är dock att den ska hänga några veckor hos dom, så nästa gång jag passerar Stockholm kan jag plocka upp den. Dock blev jag tvungen att åka förbi idag och kolla till den, hur den såg ut.
f23b9399

f23b9403
Här hänger den, Entrecote till vänster och biff höger… Hoppas jag säger rätt nu. Så jag tror jag har en del av den vänstra.
f23b9388
Så vi ses om någon vecka;)
f23b9402
Passade även på att testa en burgare medan jag var förbi. Tummen upp till den.