Magisk men ändå inte riktigt

Om man ser bilderna nedan så kännns det inte riktigt helt ok att klaga, men trots att det var magisk vädermässigt så var träning inte särkilt bra idag. Senaste dagarnas snöfall hade tyvärr gjort det lite väl mjukt. Så var mest köra runt, hitta lite rörelse och inte utmana för mycket, jag tyckte stundtals det var lite risky då snön sprack upp rätt mycket bitvis. Fick dock en skön reflektion av en yngre grabb när vi åkte liften, då han sa, ”jag trodde inte ni världscupåkare körde när det var så här, är det inte lite farligt för er”… Haha, så var väl bra för honom att se att det gör vi, men till viss del hade han väl lite rätt.

Tignes glaciären var annars rätt fin, större en jag trodde och har sett på bilder. Så den får en stor tummen upp.

Njut av lite skönt ljus och snöklädda berg nedan. Var magiskt ljus stundtals där uppe, då molnen kom och gick över bergen runt omkring.
dsc08411

dsc08408

dsc08410

dsc08426

dsc08434
dsc08433
dsc08440

dsc08442