Sovmorgon!

Idag hade vi ett ganska skönt upplägg, vi fick sovmorgon och drog inte upp i backen fören 10-tiden. Vi fick ta över fransmännens slalombanan, så egentligen hade vi inte riktigt prio, men i slutändan var det som sagt skönt och ett vinnande drag. Den bästa backen här tar inte så många banor, så den var fylld av två GS banor, franska tjejerna och herrarna tillsammans med Andre och Matts. Sedan en slalom med franska herrarna som vi som sagt tog över när dom var klara.

Dom hade jobbat bra med pistmaskinen igår, skrapat bort mycket av all snö, så bitvis var vi nere på glaciärisen idag. Så betydligt bättre träning, inte helt lätt, utan ganska utmanande.
dsc08466
Mot tåget upp mot glaciären
dsc08471
Skönt att glida in 10:42 då vi annars brukar vara nere igen. Är ju kallt, så inge problem att det blir mjukt eller så.
dsc08479
Pinturault laddar för Sölden med slalom. Ryktet säger att GS:n sitter där den ska, med andra ord snabb, s blir kul att se till helgen.
dsc08481
Andre och Matts matcha GS med fransmännen, lät på dom som dom ändå var med skapligt, fransmännen är ju typ det bästa och starkaste GS laget, så perfekt att få tempot inför helgen med dom.
dsc08483
Anton, Jens och jag väntar på att få dra igång.
dsc08484
Dagens sämsta linjeval…
dsc08485
Svenska laget står och stampar på start, redo att ta över när Grange är klar med sista åket.
dsc08487

dsc08494
Laddning efter passet. Ni vet ju att jag älskar rödbetsjuice, vilket dock inte är det lättaste att få tag i här nere, inte som i Stockholm som på närmsta Cafe. Dock har Holistic en sån skön ny grej, 100 % ekologiskt rödbetspulver. Så nu kan jag tryscha bra även på läger,
dsc08498