Utmanande väder

Ligger nere på hotellet och njuter av en vilodag, väder såg lite sämre ut idag, så bestämde att vi vilar för att sedan förhoppningsvis avsluta med två bra dagar.

Igår var ganska utmanande dag, framför allt då det bjöds på lite snöfall och ganska begränsad sikt. Jag var dock nöjd med vad jag fick ut. Nu ligger jag i sängen med ganska bra träningsvärk i kroppen, vi tryckte på med benträning som vi brukar innan vilodag.

Sölden och premiären närmar sig ju med stormsteg, som vanligt kommer jag inte till start där om det är någon som undrar, för mig är premiären Slalom i Levi senare i November. Jag har ju kört lite GS i år, dock mer som träning. Men då vet ni det i alla fall, så sitt inte och vänta på att jag ska komma;) Är Myhrer, Olsson som kör som vanligt, sedan Kristoffer Jakobsen som går in och tar sista platsen.

På damsidan är det Frida Hansdotter, Maria Pietilä-Holmner, Kajsa Kling, Emelie Wikström, enligt förbundet sida. Var ett tag sedan jag träffa dom själv nu. Vi är alldeles för sällan på samma glaciär som damerna.

Jag är dock sjukt peppad inför helgen ändå, alltid kul när säsongen kickar off, man känner att det närmar sig hetluften för en själv också.
dsc08503
Gårdagens väder, lite mindre mysigt att dra på prylarna och gå ut.
dsc08501
Så vi passa på att köra en extra kaffe och dra ut lite på tiden.
dsc08505
Haha, mötte Matts som kört första passet i liften ner och fick detta tecken… Va fan, är det dåligt eller.
dsc08508
Hann med en bild på Myhrer och skulle visa glaciärisen som smugit fram… Skärpan satt dock inte riktigt, men ni ser typ ändå;)
dsc08514
Fram med dom ljusa glasen för att försöka se något… Har faktiskt ett kit med testglas från POC där vi testar ett gäng nya linser. Både för sol men också dagar som igår. Jag är lite lyrisk över dom, tycker dom ger mig betydligt bättre kontraster. Sedan ser man ju inte självklart allt ändå.
dsc08518
Glada miner på gymmet. Matts som har några dagar kvar till race körde lugnare och mer aktivering. Här en intressant övning.
dsc08529
Ok sjukt dålig förklarande bilder då dom är från olika set och händer. Men ni fattar kanske lite ändå, enhands stötar typ.