Mindre krav

Inte varje dag man stänger en glaciär, men de gjorde vi fasen idag… Kanske inte behöver nämna när jag drog ut men det var nog inte först av alla;) Nej men skämt och sido, vi körde verkligen eftermiddagspass idag. Drog upp käka lunch vid 11.30 och gled sedan ut. Franska fartlaget har anlänt och körde 3 st SG banor som tog upp typ hela backen, så vi fick vänta till dom var klara helt enkelt.

Jag körde på med ett GS pass idag, och jag tycker det är roligt för det känns ganska bra. Jag är själv rätt peppad på min åkning, och det var några åk där jag kom ner tänkte jag, ”alltså nu jäklar är du ute och kör” och vänta på stora ord från tränar teamet, men möttes bara av lite nickar och nåt enkelt ”bra kört”. Är väl bra att dom förväntar sig mer av mig. Hahah, jag har ju inte lika stora krav på mig själv i GS jämfört med slalom, så allt är mer avslappnat, så skönt att åka runt och vara lite nöjd och glad utan att man kanske åker bäst.
dsc08569
Sköna med att starta sent, man hinner värma upp i lugn och ro. Hann köra både 20-30 min innan frukost och även 20 min efter då jag hade lite mycket tid över. Skön spegeleffekt här.
dsc08571

dsc08574
Var jag och Matts som körde GS:n idag.
dsc08594

dsc08588
Klar för dagen, liftarna på väg att stänga ner och läge att hinna sista tåget ner.