World Cup Stockholm

En av förra säsongens höjdpunker var onekligen Världscupen i Hammarbybacken, en publiksucce och grymt event för oss åkare. Att få köra WC på hemmaplan var något speciellt, ni kan läsa mer om vad jag skrev om det i vintras här.

Jag har inte hunnit tänka på det nu under hösten, men såg att dom idag släppte biljetter för året tävling som går av stapeln 31 januari 2017. Ifjol sålde det slut snabbt så om du är sugen på årets tävling ska man nog surfa in och köpa sin biljett kommande dagar. Här köper du!
p1220368
Bild från i vintras!
dsc08615
Bild från gårdagens slalompass, där ni ser det mesta av glaciärens alternativ. Med WC backen längst till höger från toppen.
dsc08616

dsc08620
För er som gillar prylar… Är det inte en liten Dubbeldecker vi ser på slalomlaggen… Testar lite;)
dsc08625-2
Emil på start
dsc08627
Dessa stunder, njuta av en lunch i solen efter passet är guld värt. Tränare Helmut och min service Jaka.