Framtidsplaner

Hösten är verkligen här. Stockholm bjuder väl inte på det mest energirika vädret för tillfället, även om färgerna är fina. Är på svensk mark igen och avvaktar på att dra norrut för att gå på snö här inför Levi. Risken är dock att vi får flyga söderut igen då det inte ser så lovande ut.

Tills vi drar har jag typ en helt tom kalender, försöker samla krafter och fokus och bara vara. Var förbi på platsen där Matilda ligger härom dagen. Jag skulle vilja känna mer just där på den platsen, men för mig är hon med mig mer hela tiden, så gör varken mer eller mindre just där. Dock skönt att vara förbi och se till den.

Jag ska skriva några öppna och ärliga ord. Jag prata med en kompis härom dagen om framtidsplaner, vad man är sugen eller ser sig göra längre fram. Just detta är för mig det mest jobbiga att ta tag i för tillfället och se ett tydligt mål på samma sätt och då pratar jag inte om skidåkningen, där ser jag det tydligt. Men just med allt runt omkring, jag och Matilda pratade mer och mer om vad vi ville göra framåt, hur vi ville utveckla skidåkningen, vart vi ville hamna för att kunna fortsätta göra det man älska med att åka skidor, resa så länge som möjligt men hitta sidospår, företagsideér och utveckla något tillsammans. Vi hade en hel del intressant men lösa planer och jag kände mig väldigt trygg.

Jag sa även på vår resa i Maldiverna i somras under en middag, vilket fick Matilda att se lite förvånad ut. ”Att framtiden efter tävlandet inte skrämmer mig, utan nästan något jag kan se fram emot och göra mig nyfiken”. Hon såg väl mest förvånad ut för hon trodde jag skulle säga att jag kunde tänka mig att sluta snart… Men jag fyllde i att jag dock vet att jag inte nåt mitt max i åkningen, och det är jag villig att lägga mycket hjärta och vilja på för att göra kommande år. Det jag ville säga var mer att jag såg fram emot nästa utmaning vi sakta parallellt skulle börja bygga på.

Så just detta är något som plötsligt ser helt annorlunda ut och jag känner mig betydligt mer osäker kring när jag står själv. Framtiden skämmer mig mer. Inte helt konstigt.
Dock har jag ju också insett att det är bättre att lägga fokus på det man har och vart man är just nu. Planer och framtiden ändras och inget man styr över.
f23b9420
Fina färger på Kyrkogården.
f23b9431

f23b9433

f23b9436

f23b9446
Jag vet inte om jag visat detta innan. Ute hos Matildas mamma har vi satt upp massa bilder, jag tryckte ut typ 500-600 bilder på Matilda där vi valde ut lite roliga och satte upp på denna gigantiska tavla. Väldigt härlig at gå runt och spana på… Och alla bilder blir så mycket bättre i print än att sitta på datorn och kolla.
f23b9448

f23b9450

f23b9452