NOCCO TRAINING DAY

God morgon på er, jag sitter och dricker kaffe framför nyhetsmorgon och ska snart bort till gymmet och träna med Andreas…

På lördag har även ni möjlighet att träna med Andreas och mig. NOCCO styr på lördag upp NOCCO Training day, 29 oktober kl 11-15, där du har möjlighet att träna, ha kul och umgås med folk som delar din passion av träning!

Du kommer på Gärdet i Stockholm få pröva på Boxning/MMA med Oscar Alhlin & Sadibou Sy, Crossfit med Pansar, Hinderlöpning med Fanny Ahlfors och 3D-funktionsträning med Andreas Öhgren och mig.

Jag trodde inte jag skulle vara i Stockholm denna helg så har inte delat detta innan, men nu är jag här och hoppar in med Andreas. Eventet är tyvärr fullbokat men jag känner att jag måste erbjuda några platser till er här som är sugna at komma och köra. Så är du i Stockholm, vill ha en rolig och inspirerad träningslördag. Dra ett mail här på hemsidan till mig, så ser jag till att ni får en plats. Tror jag kan fixa 10 max 20 platser, så är först till kvarn.

se_nocco_trainingday_webbheader_