BETWEEN Stockholm premiär

Skulle lägga upp någon bild från dagen träning men inser att jag inte hade någon bild. Jag har dock börjat använda min Insta stories sedan någon dag och det har varit en del träning där och kommer vara även framåt, så kika in där för lite rörligt material. Kör på rätt hård vecka med träning, lite som under sommaren, fullt tryck och svettigt. Skönt att blåsa ur nu en hel vecka innan vinter rullar igång på allvar. Nu känner jag av träningen och måste sova, helt slut.

Måste dock dela en rolig sak först. Det är äntligen officiellt och biljetterna för Shades premiären i Stockholm är ute. 16:e Nov klockan 19.00 kommer den visas SF Park. Så gå in och boka upp en biljett nu. Alla intäkter kring kvällen kommer oavkortat gå till MM Rapaport Hargin stiftelsen, som vi startat efter Matildas minne. Jag lovar att dela mer info om den inom kort, jobbar fortsatt ganska hårt med vissa detaljer. Under premiären kommer ni även kunna få veta mer, träffa oss kring stiftelsen.

Men framför allt se resultatet av det jobb Matilda och gänget lagt ner sista två åren. Är väldigt inspirerande åkning och film. Så hoppas vi ses där!
between-2