Matblogg

Är på väg bort mot gymmet om några minuter, peppad för ännu ett svettigt pass. Jag menar det faktiskt;)

Måste bara dela några sköna matbilder, vet inte om alla är så intresserade av det, men måste, senaste två kvällarna har det gjorts lite fina grejer från min sida, så jag är lite nöjd;)

Ni minns fjällkon jag nämnde för någon vecka sedan, jag var och hämta ut den i förrgår och körde på med några kompisar… Alltså det var nästan det bästa kött jag gjort hemma någonsin, magisk smak och bit, kärlek!

Sedan igår bjöd jag några vänner på en liten Matilda signaturrätt, pumpasoppa, den är grym. Min ser dock lite annorlunda ut, men god!

(risk för stavfel nedan, är sjukt sen till träningen nu)
f23b9493
Igår såg man äntligen solen i Stockholm igen.
f23b9503

f23b9483
Magiskt kött alltså!
f23b9487
Snacks som jag lärt mig av min kompis Jonas Bolling , är ju inget för hans nivå, men mer ett tips på en sjukt enkelt snacks. In med lantchips i ugnen och stek på, jag toppa med svarttryffel på och sedan tar man ut dom river på parmesan eller en fin Gruyère, lite timjan och gräddfil på sidan.
f23b9507
Pumpatime!
f23b9517
Detta är resultatet där jag igår även toppa med ett 63gradig ägg gjort i sous viden.