Ekstedt och NTD

I fredags kväll var det äntligen dags för middagen på Ekstedts som jag gått och längtat till ett tag. Det blev en riktigt trevlig kväll och upplevelse. All mat görs ju över eld, så härliga och skön touch på smakerna. Jag kommer garanterat komma tillbaka snart igen.

p1270136

p1270126
Favoriten var nog, kalvbrässen eller höstlammet. Fick även en ostronrätt som inte står med, men också var topp.
ekstedt

p1270143

p1270134
En del av det öppna köket, med två eldar på vardera sida, sedan inne i köket fanns fler eldar, rökar osv.
p1270146
Sedan igår var det dags för NOCCO Training day på gärdet. Blev en trevlig dag och kul att se hur många som kom och körde och att dom flesta körde på alla 3-4 passen.
img_5274
NOCCO-gänget på plats. Alltid kul att hänga och träffa alla!
p1270147
Den här jullanseringen med NOCCO Skum tomte är för skön, har blivit en del snack om särskrivning eller den där skumma tomten på bilden. Precis det som nog var målet, göra en snackis som hörs och ses nu kommande månader. Ni måste testa, den är grym!
p1270148
Hade en del tid och väntan igår, så passade på att få en behandling och lite hjälp från Bella. Bella jobbar med 3-funktion gänget kring Andreas, är med och utbildar. Hon håller till på Nordic Wellness Odenplan också, så är ett tips om ni vill köra med en grym tränare. Hon har hjälpt mig en del med behandling på mina knän.
p1270153
Här gänget som kör crossfitinpirerat med Peter Pansar Blaha.
p1270155