Waiting game

Först och främst, idag har vi pressträff och lite kickoff inför säsongstarten med skidförbundet ute på Vattenfalls huvudkontor. Då jag fram till idag inte pratat så mycket med media om allt kring Matilda så valde vi igår att göra det lite separat. Så igår eftermiddag möte jag upp fyra journalister på Scandic Gran Central där dom fick 30 min var med mig. Dom fick fråga allt dom undra eller ville veta. Det är inte helt lätt, men jag tycker det fungerade ok. Känns framför allt bra att styra bort lite av allt detta nu så vi nu framåt när säsongen drar igång kan fokusera mer på det sportsliga.

Vidare till nästa grej. Planen var att idag/imorgon flyga norrut och gå på snö, men det ser tyvärr ganska dåligt ut. Så nu verkar vi sitta still i båten och dra uppåt när det väl öppnar. Jag har hållit mig lugn och inte kollat väder fram till igår, men när jag imorse surfade på webkameran så känns det inte så nära. Så jag börjar undra hur länge jag ska sitta still och vänta. Jag vet att jag i alla fall börjar bli riktigt sugen på att åka skidor, så skulle gärna dra iväg någonstans snart. Om jag inte haft utrustningen utspridd i bussar runt om Sverige/Europa, med tränare och service, så hade jag nig bokat en biljett mot alperna för några dagars åkning.Men det här är också sista långa uppehållet inför vintern dra igång på allvar så ska även försöka njuta av dom.
namnlo%cc%88st-3
Kåbdalis imorse
dsc08578-2
Jag längtar efter mer av detta.