Pressträff och plåtning

Var som sagt iväg hela förmiddagen igår och hängde på Vattenfalls huvudkontor ute vid Friendsarena. Vi hade pressträff där journalisterna fick snacka och kolla läget lite inför premiären. Kändes som det var ganska bra drag där igår. Alla och jag menar alla, vill verkligen höra resultatbaserade mål, vill att du ska säga jag vinner Levi eller jag är på pallen där. Man blir typ intryck i ringhörnan där man nästan blir tvingad att tillslut slingra sig ut på smidigt sätt eller bara ge dom det. Skämt och sido, så har jag själv än så länge inte hunnit fundera så långt fram ännu, framför allt inte resultat. Jag försöker ha harmoni i kroppen och må bra mentalt för tillfället. Om jag lyckas hålla uppe det framåt när racen drar igång så känner jag mig ganska trygg med att det kommer gå bra. Levi kommer dock upp ganska snart, jag har missat en del åkning och har nog aldrig åkt så lite inför en premiär men känner mig på något sätt lugn ändå. Har kört betydligt mer fys och har enligt mig själv (och även Andreas) aldrig varit i bättre form, jag rör mig extremt bra och har bra tryck i kroppen. Så förhoppningsvis kan det väga upp att jag åkt mindre skidor. Efter Levi har vi sedan ett längre uppehåll och tid för mer träning, så jag ser mig själv börja komma i toppform skidåkningsmässigt närmare jul och början på januari när det smäller på riktigt.

Nu njuter jag mest att kunna vara iväg och stå på skidor igen.

Efter pressträffen var det raka vägen till Solna Centrum… Inte mitt favoritcentrum om man säger så;) Men vi körde en plåtning med NOCCO som ju även gått in och sponsrat landslaget nu. Vi körde en del träningsbilder och lite coolt häng, se bild nedan.
p1270169
Nya färgen på landslagsbilarna, från silver som vi haft länge till rött.
p1270171
Andre surrar med Eurosport
p1270174
Maria och TV4 gänget!
p1270176
Frida med SVT. SVT som la upp lite roligt klipp på mig på deras Insta igår
p1270183
Redo för plåtning. Jag tycker det är så kul att försöka suga upp hur fotografen jobbar, hur dom sätter ljus och blixtar. Spana utrustningen, för att lära.
p1270186-2
Wow, spana in den blickan. Jag förstår nu varför Matts inte ville kolla mig i ögonen, haha.
p1270125
Jag har lekt en del med drönaren sista dagarna. Har inte vågat flyga så mkt utomhus ännu… Eller har jag det;) Här testar jag den i alla fall inomhus, vilket kanske inte är att rekommendera, men jag hade sett lite youtube-klipp att den trotts uteblivet GPS signal ska klara hålla koll på väggar och tak. Det funkade utmärkt!
p1270159
Här ser ni den ihop fälld. När jag kommer ut mer i vildmarken, upp i bergen ska ni få se mer bilder och foto.