Snö, men på fel ställe

Vaknade lite överraskande upp till snö och känner direkt att jag är lite på fel ställe bara, eller snarare både jag och snön är på fel ställe. Men snart så. Så länge gnuggar jag vidare med Andreas. Haha jag skojade med honom igår, att det måste vara något fel på mig för jag tycker det är så kul så jag skulle inte ha något problem att köra vidare hela vintern på Nordic Wellness mattan… Men självklart längtar jag och njuter desto mer av att komma ut i bergen. När det nu snöar här i Stockholm så längtar jag ner till Engelberg, har bara haft lite mycket saker på agendan som gjort att jag behövt vara här och fixa det nu innan vintern.

Nu ska jag iväg och träffa Cecila för att ta hand om det mentala lite. Ska vi säga träna musklerna i hjärnan. Har varit gaska intensiva och påfrestande dagar med all media, även om jag tycker det gått bra. Sedan är det lunch och trysch med Andreas. Tänkte körde ett till riktigt svettigt pass, sedan lätta upp och göra mig redo inför Levi med mer lätta pass.
p1270209
Körde rätt mycket utfall igår, ni kan se dom på Instagram stories. Men avslutade med lite hopp från olika fotpositoner och 10kg boll. Här har ni en variant.
p1270213

p1270223
Alltså igår var vädret… Sjukt oskönt.
f23b9552
Dumpar över stan